Våra evenemang under kulturveckan – information om gällande Covid-19-restriktioner och bokning av biljetter – UPPDATERAD

Rasbo kulturvecka genomförs i år helt i enlighet med Folkhälsomyndighetens direktiv. Du som besöker våra evenemang ska naturligtvis känna dig trygg! Publiken ges sittplatser så att ett minsta avstånd på minst en meter mellan sällskap om högst åtta personer säkerställs. I köer, vid in-och utpasseringar och i pauser vill vi att alla håller ett avstånd på minst 1,5 meter. Hjälp oss att följa gällande regler, glöm inte att vi alla har ett personligt ansvar så att vi kan genomföra kulturveckan säkert!

Vi har fortfarande gott om biljetter till Sofia Karlssons andra konsert söndag 15/8 klockan 20.30. Bokning och betalning gör du via www.kulturbiljetter.se, sök på ”Rasbo”. Du kommer direkt till evenemangets bokningssida via länken nedan:

Finalkonsert med Sofia Karlsson söndag 15/8 i Rasbo kyrka, föreställning 20.30

Biljetter säljs även vid entrén. Betalning sker med kredit-/betalkort eller Swish. Du kan även betala kontant om du inte har någon annan möjlighet. Har du frågor om bokning och betalning, kontakta kassören Staffan Björklund, 070-543 80 81 eller e-post staffan.bjorklund@telia.com.

Bokning av plats på dansdagen gör du via SimpleSignup på följande länk:

Dansdag fredag 13/8 vid Hall 2000, Gåvsta

Program för Kultur- och trädgårdsdagen lördag 14/8 hittar du längre ner på denna sida. Där kan du ladda ner en beskrivning av de olika platserna och en karta. Det finns många spännande och intressanta besöksmål!

OBS! Det krävs ingen bokning av plats till följande evenemang:
– Utställning med Sven Holms konst i Frötuna lördag – söndag 14-15/8
– Orgelkonsert med Roland Östblom i Rasbokils kyrka lördag 14/8

Om det kommer förändrade restriktioner som medför att vi måste kräva bokning av plats till dessa evenemang, så kommer det att meddelas på denna sida och föreningens Facebooksida, håll utkik!

OBS! Skyltarna med motorfordonstrafik förbjuden vid infarterna till Frötuna gård gäller EJ vid konstutställningen!

Programhäftet med information om övriga evenemang under veckan samt kontaktuppgifter till föreningen hittar du längre ner på denna sida!

Välkommen!

Läs mer om Kategorier Okategoriserade